• da
  • en

Anita Mayntzhusen

Mine kompetencer samt passion for at hjælpe internationale familier affødes af min personlig erfaring i at føre et globalt liv samt min professionel erfaring. De overgangsfaser vi oplever ved at føre et globalt liv og hvorledes en vellykket integration finder sted faciliteres af en/et globalt tankegang/tankesæt og dertilhørende professionelle værktøjer.

USA, Afrika og Mellemamerika har været kulisserne i min barndom. Ved en opvækst som expat har jeg fået en værdifuld indsigt i de muligheder og udfordringer et globalt liv og uddannelse kan tilvejebringe. Som udstationeret for en dansk NGO i Afrika har jeg oplevet et voksent perspektiv på at være expat samt at vende tilbage til Danmark.

Med en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg forsket i expat børns livsførelse med fokus på børnenes perspektiv. 20 år som sygeplejerske gav mig nogle stærke kompetencer i pleje og krisehjælp til familier som pludselig blev ramt af kritisk sygdom. I syv år repræsenterede jeg Danmark i European Association of Neuroscience Nurses og World Federation of Neuroscience Nurses, og var aktiv i at skabe netværk og uddannelsesmuligheder for neurosygeplejersker på verdensplan gennem et internationalt samarbejde.

Mit privat og professionelt liv har ført til stiftelsen af en virksomhed hvor jeg kan guide nye familier, lette overgangsfaserne og levere de værktøjer som er nødvendige for at Danmark også kan blive deres hjem.