• da
  • en

Claus Offersen

I en ung alder opdagede Claus sit drive og en passion for læring, marketing og personlig udvikling, hvilket guidede ham til en international uddannelse indenfor marketing og finans hos California State University, Northridge (CSUN). Gennem sin akademiske præstation har Claus modtaget anerkendelse gennem flere priser, engagementer, ledelsesroller, start-up projekter og frivilligt arbejde. Mens han studerede, arbejdede han også som assistent, hvor han hjalp studerende fra hele verden med at forbedre deres uddannelsesmæssige veje og muligheder. Senere bevægede Claus sig ind i en rolle, hvor han samarbejdede med universitetets øverste ledelse. Her hjalp han med research og projekter for at øge uddannelsesmæssige ressourcer, studerendes succes og organisatorisk vækst.

Efter universitetet fortsatte Claus med at fokusere på sin udvikling og sit netværk, hvilket førte til et job som marketingkoordinator hos et luksus ejendomsmæglerselskab i Beverly Hills. Her styrede og koordinerede han marketingsprojekter for flere kontorer i Los Angeles området.

Efter at have boet fem år i Los Angeles vendte Claus tilbage til Danmark, hvor han bruger sine internationale kompentancer og erfaringer til at bringe internationale perspektiver for innovation, diversitet og vækst. Gennem sin rejse har han personligt oplevet både mulighederne og udfordringerne ved at være i udlandet og vende tilbage til Danmark. Claus kender personligt til vigtigheden af at optimere mangfoldighed og hvordan det kan forbedre ydeevne, øge velvære samt uddybe kulturel og følelsesmæssig forståelse.