• da
  • en

Dr. Poornima Luthra

Poornima Luthra er en prisvindende underviser på kandidat- og bachelorniveau inden for human ressource management med speciale i undervisning i international HR, generationsmangfoldighed på arbejdspladser, i lederskab og teams.

Hun har over 10 års erfaring med at undervise og hører på nuværende tidspunkt under the Department og Organisation på Copenhagen Business School (CBS).
Hun er medlem af the Diversity and Difference Platform på CBS, med det formål at sikre, at alder bliver en del af mangfoldighedsdebatten.

Før hun flyttede til Danmark var Poornima et fakultetsmedlem på the Singapore Management University, og hun har skrevet en række opgaver for store multinationale virksomheder som fx Citibank, Glaxo-Smith Kline og Tata Consulting Services og har hjulpet dem med deres rejse mod at lede generationsmangfoldighed på deres tværkulturelle arbejdspladser.

Virksomheder og internationale uddannelsesinstitutioner, der ønsker en mangfoldig og global forskelligartet arbejdsstyrke gennem udviklingen af tværkulturelle kompetencer, har gavn af Poornimas fagekspertise.

Poornima er passioneret inden for disse emner, og hun deler sin passion om tværkulturelle kompetencer, udvikling af en global tankegang og ledelse af generationsmangfoldighed i tværkulturelle miljø via foredrag og workshops.

Hun kombinerer sine akademiske erfaringer med sin personlige historie; hun har boet i København, Singapore, Indien og Canada og opdrager 2 tredje-kultur børn.